Mama lui Valentin, băiatul de 9 ani din Dej care a murit anul trecut după ce a fost pur şi simplu mâncat de viermi, a fost condamnată la 18 ani şi 2 luni de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului sub forma omor calificat. 

Citeste si: Si-a ucis cumnata, covins ca e vrajitoare

Femeia nu şi-a recunoscut faptele

La aproape un an de la moartea baiatului, mama lui a fost judecată în primă instanţă, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului sub forma OMORULUI CALIFICAT, dar si pentru violenţă în familie.

Femeia nu şi-a recunoscut niciun moment faptele, potrivit Adevarul, astfel că a fost condamnată la 18 ani si 2 luni de închisoare cu executare si interzicerea unor drepturi, pentru o perioadă de 5 ani. Condamnarea nu este definitivă, ci poate fi atacată cu recurs.

Citeste si: Membrii unui clan interlop au înjunghiat un tânăr care a sărit în apărarea unei fete

Cum s-a stins din viață Valentin, copilul de 9 ani din Dej

Cazul tulburător de la Dej a ieşit la iveală în luna iulie 2020 când Poliţia Dej a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului Municipal Dej că un copil de 9 ani, din oraşul Dej, a fost transportat la spital în comă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicii de aici au rămas şocaţi când au realizat că avea unele părţi ale corpului intrate în putrefacţie, iar viermii şi muştele i-au mâncat pur şi simplu din carne. Astfel că de la spitalul din Dej, copilul a fost transferat în stare critică la Cluj-Napoca, dar medicii erau pesimişti cu privire la şansele acestuia de supravieţuire.

Dejeanul scria că micuţul a fost conectat imediat a aparate şi că starea lui părea că se îmbunătăţise şi ajunsese chiar să poată respira spontan singur, dar nu suficient cât să nu fie dependent de aparatele de la

terapie intensivă.

Timp de o zi, medicii au renunţat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii, iar verdictul lor nu a fost unul deloc imbucurator: avea leziuni neurologice grave, iar in cazul în care ar fi supravieţuit, ar fi rămas cel mai probabil cu sechele considerabile. Valentin s-a stins din viaţă, duminică, 9 august 2020.

Micuţul locuise în aceeaşi casă cu trei adulţi: mama, bunica şi concubiunul mamei. Mama băiatului, preocupată mai degrabă de relaţia cu concubinul său, nici măcar nu a observat că starea copilului ei s-a agravat de la o zi la alta. Poliţiştii şi medicii au rămas şocaţi de ceea ce au găsit în casa familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si