Potrivit politistilor, femeia a fost internata la Clinica de Psihiatrie din Timisoara. Ea se afla in stare de soc si este atent monitorizata de catre medici, care o vor mai tine sub supraveghere cateva zile.

Intre timp, politistii continua ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile, care a fost motivul pentru care barbatul si-a ucis fiul, apoi s-a sinucis.

Duminica, baiatul de sase ani al familiei a fost injunghiat mortal cu un cutit in piept de catre tatal sau, care apoi a incercat sa se sinucida.

In tot acest timp, mama copilului se afla in baie si isi facea dus, familia pregatindu-se sa mearga la biserica. In momentul cand a iesit din baie, femeia a auzit zgomote ciudate dintr-o camera a locuintei, iar cand a incercat sa intre usa era incuiata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a sunat imediat la numarul de urgente 112, iar la locuinta lor din cartierul Fabric din Timisoara au sosit echipaje de Politie, pompieri si medici.

Echipajele medicale au incercat aproximativ o ora si jumatate sa-l resusciteze pe barbat, in varsta de 48 de ani, insa fara rezultat, in final fiind declarat decesul acestuia.

Dupa ce si-a injunghiat mortal fiul de sase ani, barbatul si-a infipt un cutit in piept si si-a taiat venele.

Barbatul era din Chisinau, iar femeia este din Kazahstan si are cetatenie romana. Familia se mutase la Timisoara, de la Chisinau, in urma cu mai bine de un an. Cei doi soti mai au o fata de 20 de ani.

Sursa: news.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si