Close sidebar
Close sidebar

Mama criminalei de la metrou a incercat sa-si interneze fiica la psihiatrie in urma cu doua luni. "Ni s-a spus ca nu e un pericol"

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, din Craiova este acuzata de omor si tentativa de omor, iar familia a povestit ca a cerut internarea acesteia la psihiatrie, la Craiova, in urma cu o luna.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Fata mea a plecat din Craiova in 2008, iar in  Spania si acolo a patit ceva groaznic. A patit acolo ceva in Spania, o trauma, de atunci s-a imbolnavit.

A vrut sa faca greva foamei ca sa moara, nu a vrut sa mai traiasca. Nu a vrut sa mearga la spital si au luat-o cu forta. Nu a vrut sa mai auda de noi. Nu ne baga in seama, nu vroia sa vorbeasca cu noi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nu a vrut sa stea de vorba cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internata la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatal ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatal a sperat ca isi va continua tratamentul.

Acum o luna a venit in Craiova, depunea plângeri. Am anuntat politia, Salvarea, nu a vrut nimeni sa o ia, ni s-a spus ca nu e un pericol“, a povestit Constanta Serban, mama Magdalenei Serban, pentru Adevarul.

Citeste mai mult AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI