Femeia nu e cunoscuta cu afectiuni psihice, dar se pare ca  i-au fost gasite urme de droguri in sange. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Dr. Gabriela Zarie, doctor psihiatru: Poate ca era un pic mai vulnerabila pedispusa ca intr-un context mai stresant,  nu stim,  au determinat un raptus de o agresivitate extrema.

Cruzimea gestului e de neinteles! Intr-un moment de nebunie, mama, educatoare de profesie, a sunat la 112, a spus ca si-a ucis fiica, apoi s-a incuiat in casa. Politistii au reusit sa sparga usa si sa intre, dar cand s-au apropiat de cada, au realizat ca pentru copila de doar 4 ani nu mai putea fi facut nimic! Cumplit e ca, in momentul crimei, strabunica micutei se afla in incaperea alaturata, insa din cauza bolii, nu a banuit oroarea.

Pentru ca femeia a incercat sa se sinucida, anchetatorii au chemat ambulanta si au dus-o sub escorta la spital.

Andreea Sicoe, purtator de cuvant Spitalul Judetean Timisoara: A fost supusa terapiei prin hemodializa. In prezent este stabila, cooperanta, constienta.

Surpriza cea mare a venit la examenul toxicologic, spun surse din randul anchetatorilor, intrucat in sangele femeii s-ar fi gasit urme de droguri, insa nu se stie daca era sub influenta lor cand a sustinut ca si-a omorat fiica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Reporter: Va pare rau de ce ati facut? De ce ati omorat fetita? Ce ati avut cu ea? Iti pare rau de ce ai facut?

Se pare ca femeia ar fi cedat psihic dupa o cearta cu sotul, care i-ar fi cerut divortul.

Simona Burcea, educatoare fetitei: Stiam ca au ceva probleme in cuplu, despre asta ne-a mai povestit mamica, dar nu ne-am asteptat la asa ceva.

Vasile Moldovan, psiholog:  Anxietatea generata de separare, vulnerabilitatea determinata de elementele separarii pot determina o persoana sa aiba un comportament inexpliabil.

Absolventa de Arte Plastice, vreme de 15 ani femeia a fost educatoare titulara, prin maini trecandu-i sute de copii.

Maria Pasca, parinte: Nu s-a comportat deloc urat cu copii sau sa ii loveasca. A fost o educatoare foarte buna.

In urma cu 3 luni, a cerut concediu fara plata pe motiv ca gradinita e prea departe, fiind nevoita sa faca naveta

Sergiu Moda, prieten de familie: N-am vazut-o niciodata depresiva. Si o stiu de multi ani.

Diana Urzica, director Scoala Pischia: Nu am avut nici un fel de problema, nici un fel de discutie care sa-mi fi dat vreodata in viata asta de banuit ca s-ar putea intampla aceasta regretabila fapta.

Din 2012, legea prevede ca examentul psihologic este optional. O mare greseala, spune  inspectorul sef ISJ Timis, care crede ca prin reintroducerea lor cadrele didactice cu afectiuni psihice ar putea fi identificate din timp.

Aura Danielescu, inspector sef ISJ Timis: Ele si-au pierdut obligativitatea. Noi suntem obligati o data pe an sa ajungem la un medic de Medicina Muncii.

Mama a fost retinuta pentru 24 de ore, pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si