Simona Bizau, mama victimei: „Am fost la spital, are leziuni la nas, la ochi. Asteptam trei zile pentru RMN. Sa speram sa fie bine, nu stiu…”

Imaginile pline de cruzime sunt filmate in clasa unui liceu din Lugoj. Se intampla in timpul pauzei, cand elevii nu sunt supravegheati de profesori. Inainte sa se dezlantuie, batausul aranjeaza ringul de box.

BATAIE DE..DOI LEI?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O datorie de doi lei ar fi fost motivul pentru care elevul a fost transfromat intr-un sac de box. Baiatul care a dat primul cu pumnul e cunoscut pentru comportamentul brutal. Ba chiar, din cauza lui ar fi ramas si un an repetent.

Marcel Dragan, director Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu. Lugoj: „Nu ne-am asteptat nici noi la un act de o asemenea brutalitate. Pana acum nu s-a manifestat cu atata brutalitate.

A fost obraznic, recalcitrant, mai pleca de la orele de curs, dar ce s-a intamplat ieri a fost cu totul altceva”.

Uluita de imagini a fost si mama celui de-al doilea agresor. Femeia sustine ca nu stie ce a fost in mintea fiului ei. Baiatul mai are 17 frati acasa si niciodata nu i-a facut probleme.

Parintii baiatului batut au depus plangere la politie si isi vor muta copilul la un alt liceu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si