Femeia sustine ca la sosirea ei la scoala, nimeni nu chemise politia si ambulanta pentru a-l ingriji pe Mustafa, elevul agresat de trei femei.

„Vreau sa se faca dreptate.

Voi merge pana in panzele albe. Sa plateasca prin puscarie. In primul rand doamna director sa plateasca, deoarece a refuzat sa cheme ambulanta si politia. M-a dat afara din scoala cu copilul pentru ca as face galagie. Unde este securitatea copiilor nostri? Cum se permite unor mame sa intre in scoala si sa loveasca un copil?“, spune femeia.

Femeia a recunoscut faptul ca fiul sau a avut un parcurs scolar mai dificil, avand mai multe conflicte cu alti copii, insa acest fapt nu justifica agresiunea la care a fost supus.

„Au avut copiii un conflict intre ei, domnul diriginte sesizandu-ma. S-au impacat copiii, ce s-a intamplat marti nu pot intelege“.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Politistii cerceteaza cazul a trei femei care marti, 30 ianuarie, au agresat un elev de 13 ani pe coridorul Scolii numarul 28 „Dan Barbilian“ din Constanta, potrivit Adevarul.

Incidentul a avut loc intr-o pauza, cand elevul se afla pe corridor. Si sora baiatului, Jamila, care a incercat sa aplaneze conflictul, a fost lovita de cele trei agresoare.

„Eram in holul scolii, la etajul doi, si vorbeam cu doi baieti.

Deodata a venit pe la spate o mamica si mi-a dat cu ceva in cap. Nu am mai vazut nimic, am cazut pe jos, dupa aceea au mai venit doua femei inalte si nu stiu ce s-a intamplat. Initial am crezut ca sunt niste copii, nu mi-am dat seama ca sunt niste doamne.

Sora mea si un alt coleg s-au bagat in fata, iar doamnele acelea i-au lovit si pe ei. Am crezut ca o sa vina paznicii, dar nu era niciunul. Au intervenit doamna de sport si doamna de romana“, a mai declarat Mustafa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si