Durerea unei mame al cărui copil a fost ucis este nemăsurată, dar când singurul nepot, băiatul care i-a rămas de la fiică, îi este luat fără milă, sufletul nu poate decât să-i fie sfâșiat. Așa trăiește mama Elodiei, cu dorul de nepotul care nici nu știe cum mai arată, care s-a transformat departe de ochii și de îmbrățișările ei, dintr-un băiețaș, într-un adolescent de 15 ani. 

Sunt mulți ani de când femeia duce dorul lui Patrick și trăiește doar cu speranța că, la un moment dat, băiatul va înțelege adevărul, va veni să o îmbrățișeze și să pună o floare la mormântul mamei sale, chiar dacă acest mormânt este gol.

Reporterii WOWbiz.ro au stat de vorbă, cu Emilia Ginescu, mama Elodiei, iar durerea din glasul acesteia spune multe despre tristețea unei bunici ținute departe de nepot.

”Ultima dată când l-am văzut pe Patrick era mic, era prin clasa a doua. Deși am câștigat peste tot în instanța, ei (n.r. familia lui Cristian Cioacă) nu i-au dat voie să ne vadă, să ne întâlnim cu el. Acum e mare, e deja în clasa a VIII-a, va fi licean în curând. Mătușa lui, sora lui Cioacă este cea care îl crește, l-a învățat de rău, să vorbească urât.

Avem speranță, nu ne-o pierdem, că poate cândva va veni și la noi, la mormântul mamei lui. Acum însă are interzis. Nu știu ce i-au spus despre noi, despre mama lui”, ne-a spus Emilia Ghinescu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Femeia a întrerupt orice legătură, nici nu a mai încercat să-și vadă nepotul, pentru că îi face rău să vadă indiferența, și poate alte sentimente chiar mai rele, în ochii lui.

Citeste si: Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă, împreună la tribunal! Ce s-a întâmplat la 11 ani de la dispariţia avocatei

Despre Patrick află informații doar din presă. Așa a aflat că Patrick joacă baschet de performanță la un club din Pitești, acolo unde locuiește, alături de sora lui Cristian Cioacă. Tot din zvonuri spune mama Elodiei că a aflat că este posibil ca pe Patrick să nu-l mai cheme în curând Cioacă, ci să poarte numele mătușii sale.

Mama Elodiei, dezvăluiri despre nepotul său: Patrick ar putea să nu mai poarte numele de Cioacă

”Am înțeles că sora lui vrea să-i schimbe și numele de familie lui Patrick. Să nu-l mai cheme Cioacă,  ci Ene, cum o cheamă pee a în urma căsătoriei. Poate că numele Cioacă îi face rău lui Patrick, nu mai sunt copii, la școală poate se vorbește despre el și probabil cp nu în termeni frumoși”, a mai spus mama Elodiei care pare că-și înțelege nepotul dacă nu mai vrea să poarte numele tatălui său, aflat în pușcărie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Răsturnare de situaţie! Maria Ghiorghiu ar putea şti unde este Elodia: „Văd drumul spre pădure şi un sac negru"

Citeste si: Legătura dintre poliţistul sinucigaş, care şi-a omorât băieţelul, şi Cristian Cioacă, ucigaşul Elodiei

Cristian Cioacă a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, precizau procurorii. 

Deși Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea Elodiei, trupul acesteia nu a fost găsit până acum. Moartea ei a fost declarată în urmă cu câțiva ani, iar părinții acesteia au făcut un mormânt și o cruce, pentru a avea unde o pomeni, a aprinde o lumânare și o flaore. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si