"Sunt niste chestii foarte murdare. Eu nu stiu de unde au iesit asa prostii. Sunt bancuri si prostii scoase de Maria Vasii. Nu exista asa ceva! Au fost pete de ssnge peste tot. De la ssngele Elodiei, de la crima pe care a facut-o. Nici nu s-a intamplat asa ceva. A fost prima oara cand a putut sa faca un copilas. Se caznea sa faca. Nu sa faca asa ceva.

Dupa 11 ani incearca sa imi denigreze fiica", a declarat mama Elodiei pentru Antena Stars.

Femeia a mai spus ca nu si-a mai vazut nepotelul de foarte mult timp, pentru ca familia lui Cristian Cioaca nu ii permite acest lucru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Nu am cum sa il vad. Il sminteste la cap cu tot felul de chestii. La mintea lor... la familia lor... sunt in stare de orice. Ii spun ca eu sunt de vina ca taticul lui e in inchisoare. Nu am fost curand. Am fost mai de mult. Ca e interzis".

Femeia a spus ca e decisa sa redeschida acest dosar.

"Trebuia inchis pe viata. O sa redeschidem proces. Ca sa il invatam minte. Sa ispaseasca pe viata. Sa nu mai vada lumina soarelui. Ranile nu se vindeca niciodata". a spus mama Elodiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si