1-copii.mp4

Inca o surpriza pentru cei patru copilasi salvati de mama lor din calea bombardamentelor. Au primit exact ceea ce-si doreau, cate o masinuta electrica.

Insa asta nu este tot, pe langa bucuria copiilor de a primi jucaria preferata, mama micutilor, Olimpia, a avut parte de cea mai mare surpriza. Femeia a scapat de grija frigului din aceasta iarna, un afacerist i-a daruit o masina plina cu lemne.

Anchor

Anchor

Anchor

Valentin Burada, un om de afaceri cu suflet mare, a vazut povestea impresionanta a familiei si si-a dorit sa-i ajute. Tanarul le-a oferit o masina plina cu lemne.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Olimpia, mama celor 4 copilasi, a fost emotionata pana la lacrimi de gestul lui Valentin. Femeia si-a gasit cu greu cuvintele sa-i multumeasca tanarului pentru gestul sau: "Sunteti un om de nota 10, nota 20. O sa ma rog pentru dumneavoasta. Va multumim foarte mult".

Olimpia a scăpat într-un mod incredibil din bombardamentele din Siria, însă acum trăieşte în mizerie alături de cei patru copii. Disperată, ea a ales să se întoarcă în ţară, însă acum moare de foame.

A lucrat în Cipru, unde şi-a cunoscut soţul. La scurt timp, însă, totul s-a năruit, întrucât soţului ei i-a expirat viza şi s-a întors în ţara natală. A decis să-l urmeze, iar apoi a fost cumplit. După ce au ajuns acolo, casa le-a fost bombardată.

”Mi-au bombardat casa. Au venit cu tancul în faţa şi mi-au dat bombardamente.

Aveam trei copii. Vedeam multe prin faţa casei. Nu mai avem nimic. Totul s-a terminat. Am plecat în alt sat, unde am stat doi ani, iar apoi au venit cei de la ISIS. S-au bătut şapte zile şi am fost nevoiţi să plecăm. Acolo a început cea mai mare frică a noastră. Vedeam numai oameni cu capul tăiat. Ce-au prins, tot au tăiat. Avionaele nu se opreau. Au făcut palmiera zob. Nu mai este nimic. Atunci am zis că plec. Îmi iau copii şi plec. Am mers, fiind maşina de câmp am avut tot la noi. Am stat două zile în şcoală. Cât am dormit am lăsat actele în maşină. A venit avionul şi au bombardat maşina. De ce ne-a fost frică, de-aia n-am scăpat. Am mers trei zile prin frig, am plătit 200 de euro. Ne-au dus într-un grajd cu paie şi nu am ştiut unde suntem.”, a mărturisit Olimpia.

Wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si