În continuare, Melinda este căutată de polițiști, jandarmi, graniceri şi localnici. Familia fetei a anunțat, de asemenea, că au și o recompensă pentru persoana care va oferi informații care să ajute la găsirea tinerei.

Pe data de 7 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de mama unei minore de 13 ani, Moiș Sara Melinda, cu privire la faptul că a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Recompensă pentru găsirea Melindei

Ultima oară, Melinda a fost văzută în oraș. Camerele de supraveghere au surprins-o pe minoră. Până în acest moment nu există foarte multe informații despre fată și despre locul unde aceasta ar putea fi.

Din acest motiv, toată lumea o caută pe Melinda mai ales în locurile și împrejurimile unde aceasta a fost văzută ultima dată. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult polițiștii de frontieră au ridicat și o dronă care să ajute la găsirea fetei. Când a plecat de acasă, minora era îmbrăcată cu o haină neagră și purta încălțăminte de culoare albă. Din acel moment nimeni nu mai știe nimic de ea și nu mai răspunde la telefon.

Citește și: Prozoreanu Dan, minorul de 13 ani care a dispărut după ce a mers în pădure alături de familia sa, a fost găsit

Mama fetei a transmis recent că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru persoanele care ajută cu informații pentru găsirea Melindei. 

Cei care au informații despre minoră care pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugați să anunțe autoritățile la numărul unic de urgență 112.

Citește și: Havriliuc Alin Cosmin, un tânăr în vârstă de 22 de ani a dispărut. Persoanele care îl văd sunt rugate să sune la 112

Înălțime: 1,53 m, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.  În acest caz, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert prin care au solicitat ajutorul cetățenilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si