Close sidebar
Close sidebar

Mama fetei operate de Gheorghe Burnei s-a transformat in "ingerul copiilor de la Marie Curie"! Emiliana Iliescu isi petrece duminicile alaturi de micutii internati la sectia de "Ortopedie"

Emiliana, mama Amirei, fata operata de 11 ori de profesorul Gheorghe Burnei, si-a facut un obicei din a merge in fiecare weekend in vizita la copiii de la Spitalul „Marie Curie”.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama Amirei si-a petrecut aproape 18 ani pe holurile spitalului de copii „Marie Curie” incat a ajuns sa cunoasca aproape fiecare coltisor. In perioada petrecuta aici, in speranta ca o noua operatie a Profesorului Burnei ar putea s-o faca bine pe fiica ei, Emiliana a ajuns sa se imprieteneasca cu multi copii cam in aceeasi situatie precum Amira. „Pacientii de serviciu” de la „Ortopedie” aproape ca s-au obisnuit cu suferinta si cu viata din spital, insa unora, veniti din tara, le lipseste caldura sufleteasca.

Asa a ajuns doamna Emiliana sa mearga aproape saptamanal la copiii de la „Marie Curie”. Desi e locul care a distrus-o sufleteste, reuseste sa treaca peste acest lucru doar pentru a aduce un zambet pe fetele micutilor. Emiliana sta ore intregi de vorba cu ei si uneori chiar ies impreuna in curte pentru a se juca.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

„Pentru mine nu este un job, este o placere sa stau alaturi de copii.

Ei au sufletul curat si prin ei traiesc. Asa sunt eu fericita”, povestea Emiliana Iliescu intr-o postare pe contul ei de socializare.

Amira, tanara de la care a inceput scandalul „Burnei”, a fost pacienta acestuia timp de aproape 18 ani, timp in care a suferit 11 interventii chirurgicale. Profesorul este acuzat atat de mama Amirei, cat si de alti parinti ca a folosit metode experimentale, care au facut mai rau decat bine in cazul copiilor lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI