Close sidebar
Close sidebar

Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet”

Mama fetiței pe care Florian Robe era în stare s-o lase să moară vorbește public, aducând acuze grave la adresa cadrului medical. Iată ce dezvăluiri face femeia!

Ana-Maria Costea,

Mama fetiței pe care Florian Robe a lăsat-o să moară într-un sac face declarații cutremurătoare: „Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet” 

[Sursa foto: wowbiz.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama fetiței care a fost declarată moartă la naștere de către medicul Florian Robe de la Maternitatea Polizu, sparge tăcerea și povestește clipele de groază și traumele trăite în anul 2019.

Citeste si: Mama din Constanța care alerga pe străzi cu fetița înfășurată în cearceaf, a dispărut. Tânăra știa că tatăl ei o va interna într-o clinică de psihiatrie

Ce acuze i se aduc lui Florian Robe în cazul fetiței lăsate să moară

Florian Robe este un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din Capitală care a fost pus sub urmărire penală, în urma acuzației de tentativă de omor calificat.

De asemenea, el este acuzat că a refuzat să acorde îngrijiri medicale unei fetițe născute prematur, potrivit wowbiz.ro

După ce Florian Robe a refuzat să o îngrijească pe fetiță, ea a ajuns ulterior într-un sac, într-o cutie cu capac. Fetița a supraviețuit 12 ore, până când o asistentă a găsit-o când încă mai avea suflu.

Medicul susține că fetița nu dădea semne că ar fi în viață în primele secunde după naștere, dar descoperirea asistentei dovedește contrariul, mai ales că aceasta era pe punctul să predea trupul medicilor legiști.

În plus, certificatul de deces al copilei era semnat deja de mama sa, care atunci când a descoperit adevărul a avut un șoc profund.

Citeste si: O româncă, de 19 ani, a fost găsită carbonizată împreună cu soțul și cei doi copii

Mama fetiței, declarații șocante despre Florian Robe

„Nu a vrut să-mi spună, dar nu putea trăi cu minciuna aceasta, să zic așa.

Mi-a povestit că în dimineața de 25 aprilie, intrând de serviciu a mers în camera în care ele strâng acolo gunoaie, să meargă să ia gunoaiele să le arunce. Într-o caserolă a zis că ar fi auzit un foșnet. A luat capacul de la caserola aceea, deja sacul se mișca, a deschis sacul, deja fetița a început să plângă când ea a deschis sacul și, vă dați seama, că a rămas uimită.
A sunat pe doctorul Robe, i-a spus că este un copil care plânge într-un sac.  Acesta, fără scrupule, îi spune: « Adu-l la mine să-i tai din buric, ca să moară»”
, a acuzat femeia îndurerată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Toată lumea m-a făcut să cred că, peste noapte, copilul a înviat, că este o minune. În dimineața aceea, de 25, la 09.30, a venit doctorul și m-a luat așa, cumva, de gât și m-a pus să mă așez pe pat. Era conștient că pot avea un șoc și mi-a spus: « Copilul dă semne că vrea să trăiască»”, a declarat Marina Pletoiu.

Citeste si: Două spitale din New York sunt de acord să plătească peste 165 de milioane de dolari pentru 147 de victime ale unui cadru medical acuzat de abuz sexual

Cum a fost afectată fetița 

În urma celor trăite, fetița suferă chiar și acum, la 3 ani de la incident, probleme de sănătate. În plus, copila a fost nevoită să stea 5 luni în incubator.

„Face terapie în fiecare zi pentru că nu vorbește. Copilul a făcut terapie Voljta. Acum face terapie că nu vorbește. Copilul nu vorbește, nu comunică, doar arată cu degetul.  Nici nu mișcă, da. De aceea a fost nevoie de terapie Voljta, pentru că nu-și mișcă nici capul, nici mânuțele”,  a spus bunica fetiței.

Nici mama fetiței nu este mai prejos, deoarece după această situație a intrat în depresie, aceasta constituind chiar motivul pentru care a depus plângere abia după 3 ani.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un copil, în vârstă de 11 ani, a plecat de la școală spre casă și nu a mai ajuns. Autoritățile îl caută pe minor

Florian Robe: în libertate sau nu? Ce pedeapsă s-a hotărât

Florian Robe își desfășoară în prezent activitatea la maternitate. Pentru moment, acesta a „scăpat basma curată” deoarece nu s-a luat nicio măsură.

„În Europa și România, în acest moment, și medical și legal, sub 24 de săptămâni este considerat un copil care are șanse minore. Noi luptăm și pentru acei copii, dar sub 24 de săptămâni șanse să supraviețuiască sau să supraviețuiască sănătos, sunt foarte mici. Decizia se ia ca la orice ființă. Cât timp se află activitate cardiacă și respirație, acea persoana e în viață" a declarat  Prof. dr. Daniel Mureșan, șeful Comisiei de Obstetrică Ginecologie de la Ministerul Sănătății.

Citeste si: VIDEO| Două tinere din Piatra Neamț s-au ales cu dosar penal după o provocare pe TikTok

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI