Trupurile celor două femei în vârstă de 80, respectiv 50 de ani prezentau urme extreme de violență. Cele două femei au fost găsite de un vecin, în această dimineață.

Autoritățile au demarat o anchetă

Polițiștii și criminaliștii au ajuns la fața locului și efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Până în acest moment nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

Citeste si: Scandal mortal la o primărie! Un edil din Brașov a fost ucis în bătaie de un consilier local. Cearta a pornit în timpul unei petreceri

Vecinii celor două au spus că femeile erau mai retrase și nimeni nu își poate explica cine ar fi putut să recurgă la un asemenea gest.

Tragedie pe râul Jiu! 21 de persoane s-au răsturnat cu bărcile din cauza curenților. Un tânăr a decedat

O barcă care participa la o competiție de rafting organizată pe râul Jiu s-a răsturnat, iar ISU Gorj a intervenit de urgență la faţa locului. În accidentul tragic au fost implicate trei bărci în care se aflau 21 de persoane. Un tânăr s-a stins din viață.

Una dintre bărci s-a răsturnat din cauza curenților foarte puternici. Unul dintre pasagerii bărcii a fost găsit în stop cardio-respirator și a fpst resuscitat de către echipajele SMURD și SAJ.

Citeste si:  Gestul șocant al unui angajat de la Penitenciarul Arad: s-a împușcat cu arma din dotare

O altă victimă a fost transportată de către echipajul SAJ la spitalul din Petroșani, aflandu-se in stare de hipotermie, iar restul de 19 persoane sunt evaluate medical.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc la aproximativ 13 km de Petroșani.

În barca care s-a răsturnat se aflau opt persoane.

La locul accidentului s-au deplasat de rgență două echipaje SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple, două ambarcațiuni si trei ambulante SAJ, potrivit precizărilor făcute de ISU Gorj.

Citeste si:  Accident mortal în Capitală! O femeie a s-a stins din viață pe loc în urma impactului în zona Pipera

Serviciul Salvamont local a informat că intervine pentru salvarea altor cinci persoane, aflate de celălalt versant.

O perosană a murit, iar alta a fost transportată la spital

"Pompierii salvatori gorjeni au fost solicitați să intervina după ce 3 bărci care făceau rafting pe râul Jiu s-au răsturnat. 

De la nivelul județului Gorj, la fața locului au fost alocate de urgență 1 autospecială de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si:  O femeie din Giurgiu a fost sechestrată şi bătută de fostul iubit într-o pădure. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reținut

Având în vedere numărul persoanelor implicate, în sprijinul echipejelor locale au fost dislocate 1 barcă de salvare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Hunedoara. 

La acest moment, unul dintre ocupanți a fost declarat decedat (barbat 35 de ani), o altă persoană (femeie 33 de ani) a fost transportată la spital în stare hipotermică și alte 20 sunt în evaluare medicală",  se precizează într-un comunicat al ISU Gorj.

Citeste si:  VIDEO| Retragerea momentului: Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si