Mama fraților Tate ar fi în stare gravă, spun avocații acestora care au mai precizat și faptul că mâine ei așteaptă acord pentru a părăsi țara.

Momente dificile pentru frații Tate:starea de sănătate a mamei lor este gravă

Cu inimile grele împărtășim vestea urgentă că mama lui Andrew și Tristan a suferit un atac de cord brusc în această după-amiază și a fost dusă imediat la spital.

Situația este în curs de desfășurare și, în acest stadiu, înțelegem că va fi supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Externarea ei din spital este condiționată de succesul acestei proceduri critice. Frații solicită cu amabilitate intimitate și considerație din partea publicului și a presei în timp ce navighează prin aceste momente incerte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sunt profund recunoscători pentru sprijinul și înțelegerea prietenilor, colegilor și celor care doresc bine. În lumina acestei situații critice și devastatoare, Andrew și Tristan speră că instanța le va accelera solicitarea de a părăsi temporar țara pentru a fi alături de mama lor și a o susține în această perioadă dificilă. Actualizări suplimentare vor fi furnizate pe măsură ce situația se va desfășura.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si