Mama Alexandrei, tanara gravida care a socat o tara intreaga dupa ce s-a sinucis impreuna cu cele trei fetite ale sale, este devastata de durere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Femeia nu intelege de ce fata ei a recurs la un asemenea gest. In ciuda faptului ca se confrunta de ani buni cu stari de depresie, tanara gravida nu daduse niciun semn ca in ziua fatidica de joi ca ar recurge la un asemenea gest.
Se pare ca Alexandra ar fi plecat din casa pe furis impreuna cu fetele, semn ca avea un plan bine ticluit.
"Nu mi-a zis, mamă, că plec... de dmineaţă... şi îmi iau fetele şi plec... Nu mi-a zis deloc(...) Mi-a făcut depresie în clasa a 8-a. A fost internată la nr. 9. Mi-a dat tratament de la Buftea, mă duceam în fiecare lună şi îi dădeam tratament şi nu îl lua.", a povestit mama fetei la un post de televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si