Disparitia Ilenei Ciuculete, celebra cantareata de muzica populara rapusa de o boala incurabila pe 14 martie, a lasat-o neconsolata pe mama ei, o batrana bolnava de 86 de ani.
Dupa ce a fost nevoita sa-si conduca fata pe ultimul drum, femeia- bolnava de inima si operata de colon- s-a reintors in Gubaucea, satul natal al familiei, aflat la 44 de kilometri de Craiova.

Inca foarte afectata de tragedia traita, mama Ilenei a acceptat sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu Cornel Gales, ultimul sot al interpretei. "Ne intelegem cum trebuie, ce sa zic? Ne-am intalnit la Bucuresti, cu tot necazul asta, e si el amarat...Ne vedem cand se poate... Aici, la Gubaucea, n-a mai venit de la Paste, de anul trecut!", ne-a marturisit cu sinceritate batrana.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Cat despre faptul ca locuieste singura, intr-o casa care are clar nevoie de reparatii, mama Ilenei Ciuculete ne-a spus: "Nu mi-e frica, maica, de nimeni, ce sa mi se intample? Mai vine Auras (n.r.

fratele Ilenei), ma mai ajuta, apoi copiii Ilenei... Incercam sa traim si noi, ca tot omu', dar e tare greu, ca ma apasa pe suflet moartea fetei! Numai la ea ma gandesc!", a incheiat batrana.

 

Wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si