Close sidebar
Close sidebar

O mamă a fost ucisă chiar în fața fiicei sale de șase ani. Cine a omorât-o pe femeie

O crimă șocantă a avut loc în California. O mamă a fost împușcată în cap, în fața copilului său de șase ani.

Georgiana Balaban,

Mamă - ucisă în fața fiicei sale.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mamă a fost împușcată în cap în timp ce se afla în mașină cu fetița sa de doar șase ani. Minora nu a fost rănită, iar potrivit primelor detalii din achetă, oamenii legii presupun  că ucigașul a făcut o confuzie. Se pare că Jacqueline Flores nu este persoana care trebuia ucisă.

Citeste si: Surorile-monstru au recunoscut crima

O tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă în fața copilei sale. Jacqueline Flores din California se afla în mașină alături de micuța ei când a fost împușcată.

Mamă de 25 de ani- ucisă în fața copilei sale

Crima a avut loc în California, în regiunea Fresno.

O mamă și fiica sa de doar șase ani se aflau în mașină atunci când s-a întâmplat totul. Femeia a fost împușcată în cap. Chiar dacă glonțul a intrat chiar pe geamul din spate al mașinii, unde se afla minora, ea nu a pățit nimic.

Citeste si: Un nou-născut de o lună a decedat în Spania. Mama lui este acum după gratii

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeie ucisă în fața copilului său. [Sursa foto: PixaBay]

Martorii au încercat să o salveze pe femeie și i-au acordat primul ajutor. Ei au reușit să o stabilizeze până a ajuns la spital.

În unitatea spitalicească a stat trei zile internată, apoi Jacqueline Flores în vârstă de 25 de ani a pierdut lupta cu viața și a fost declarat decesul.

Citeste si: Crimă înfiorătoare: o copilă, în vârstă de șase ani, a fost înjunghiată

Primele detalii din anchetă arată că Jacqueline Flores nu ar fi fost victima vizată de către ucigaș, astfel că există posibilitatea ca acesta să o fi confundat cu persoana căreia voia să-i facă rău.

„Acest act de violență fără sens ar fi putut fi un caz de identificare greșită”, au declarat oamenii legii care sunt responsabili de caz.

Citeste si: A ucis pentru o moștenire! O femeie din Călărași, înjunghiată de propriul cumnat: „Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI