Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Alex Pascu, chitaristul mort in Colectiv, poarta si azi doliu dupa baiatul ei! Ana Pascu, presedinte de onoare al federatiei de scrima, abia mai poate zambi la 9 luni si jumatate de la drama

Ana Pascu este mama lui Alex Pascu, liderul si chitaristul trupei Goodbye To Gravity, decimata practic in incendiul catastrofal din 30 octombrie, din clubul Colectiv.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre cei 64 de tineri care au pierit in incendiul din clubul Colectiv, din 30 octombrie, s-a numarat si Alex Pascu, liderul trupei Goodbye To Gravity, care isi lansa in acea seara noul album. Desi a supravietuit pana pe 11 noiembrie, Alex a cedat pana la urma in lupta cu arsurile si cu efectul fumului inhalat, imediat ce fusese transferat la un spital din Franta.

In urma lui Alex au ramas parintii, medicul Alexandru Pascu si fosta mare sportiva Ana Pascu, presedinta de onoare a Federatiei Romane de Scrima.
Conform apropiatilor familiei, cel mai greu si-a revenit mama lui Alex, in varsta de 71 de ani, care a cazut intr-o depresie profunda, neputand concepe ca singurul ei copil a disparut in iadul din Colectiv, la o varsta atat de frageda, de doar 34 de ani.
In prezent membra a delegatiei Romaniei de la Olimpiada de la Rio, Ana Pascu a incercat sa depaseasca momentul mergand impreuna cu loturile nationale de fete si de baieti la majoritatea concursurilor desfasurate in strainatate.
Si acolo insa, la 9 luni si jumatate scurse de la tragedie, Ana Pascu isi gaseste cu greu puterea sa zambeasca, purtand in continuare doliu dupa fiul ei disparut.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI