Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Alexadru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu, își strigă disperarea la căpătâiul fiului ei: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Accidentul provocat de Monica Odagiu a lăsat o rană adâncă în sufletele apropiaților lui Alex. Deși ei nu o învinuiesc pe actriță, accidentul mortal i-a „răpit” viața lui Alex.

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La data de 9 aprilie, actrița Monica Odagiu  a lovit mortal un tânăr, pe Alexandru Murgu. El nu a mai avut nicio șansă la viață, iar acum familia sa se pregătește de înmormântare.

Oamenii legii anchetează cazul pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine este vinovatul.

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce”. Declarații cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului ucis de Monica Odagiu

Mama lui Alexandru este distrusă de durere

La Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul zace trupul neînsuflețit al lui Alexandru Murgu. Acolo, familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru își iau rămas bun de la el, după ce el a plecat în ceruri.

La apariția presei, la capelă s-a iscat o mică dispută. Conflictul a fost aplanat chiar de mama lui Alex.

Mama tânărului a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiul ei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: El este Alexandru- tânărul accidentat mortal de Monica Odagiu. S-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii

„În primul rând m-a deranjat faptul că s-a spus că fiul meu s-a sinucis! Alexandru nu ar fi făcut niciodată asta! Apoi a m-a deranjat faptul că s-a zis că a fost dat afară de la locul

de la muncă.

De la cazinoul unde lucra. Nu e adevărat! El a lucrat în mai multe rânduri acolo, dar mai lucra, mai pleca. Era iubit de toată lumea! E a lucrat și în străinătate. A fost în Germania, în Anglia…”, a spus mama lui Alexandru Murgu, conform  Impact.

Citește și: Un șofer beat a provocat un accident rutier în municipiul Roman

Declarațiile femeii au fost întrerupte de o altă persoană prezentă la priveghi. Este vorba despre un bărbat care era vizibil afectat de tragedie. Mama tânărului decedat a fost nevoită să intervină între reporter și omul îndoliat, iar la final, jurnalistul a fost nevoit să părăsească curtea bisericii.

„Ieși afară, pleacă de aici. Dacă nu, o facem în altfel!”, a spus omul îndoliat.

Citește și: Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat

Alexandru Murgu va fi înmormântat mâine, 13 aprilie, la Cimitirul Vest din București, din zona Centurii Capitalei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI