Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Bogdan Gigina, politistul care a murit in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, nu il iarta pe fostul ministru: „De OMUL Gabriel Oprea nici nu poate fi vorba!”

Mama lui Bogdan Gigina, politistul decedat in timp ce se afla in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea, este revoltata pe fostul ministru de interne pentru ca nu-si asuma responsabilitatea pentru tragedia din toamna trecuta.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Gigina a murit in seara zile de 20 octombrie 2015, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa aflata in carosabil, in timp ce se afla in coloana oficiala a ministrului de interne, Gabriel Oprea. Ulterior, ministrul a demisionat si este in prezent cercetat in dosarul coloanelor oficiale, dar rudele lui Gigina sunt revoltate de atitudinea lui Oprea, care nu si-a asumat niciodata vina. Carmen, mama politistului decedat, a postat un mesaj plin de durere la adresa fostului ministru: „Domnule Gabriel Oprea un singur lucru te intreb, eu o femeie simpla, mama unui copil cu un suflet mare si un caracter pe care nu o sa-l ai nici daca vei trai zece vieti (sa ma ierte parintii domniei voastre, le inteleg dezamagirea), ma poti privi in ochi si poti sa repeti „nu am lasat pe nimeni in urma”. Esti o persoana careia nu i-a pasat ca acolo pe caldarim zace un copil, un copil al carui singe te-ai grabit sa-l acoperi si sa musamalizezi desfriul vietii tale..Tu Gabriel Oprea ai lasat in urma tot ceea ce iti impunea functia, ca de OMUL Gabriel Oprea nici nu poate fi vorba...”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern dupa decesul politistului Gigina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI