Soția lui Gabriel de la „Puterea Dragostei” și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. În urmă cu mai bine de o lună, Ana-Maria Vasiliu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Olanda. Vestea că tânăra a trecut în neființă a căzut ca un șoc. Toți cei care au cunoscut-o și iubit-o sunt acum răpuși de durere.

Lui Gabriel Vasiliu și părinților săi le vine greu să vorbească despre ea la trecut și nu pot înțelege cum această tragedie s-a abătut asupra lor.

Tincuța Vasiliu, mama fostului concurent, a postat un mesaj de-a dreptul neașteptat prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a distribuit ultima convorbire pe care a purtat-o cu nora sa, cu puțin timp înainte ca aceasta să fie ucisă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Povestea a doi români care s-au mutat cu cei 8 copii ai lor într-o casă abandonată din Franța. Proprietarii au chemat poliția- wowbiz.ro

Tincuța Vasiliu nu și-ar fi imaginat niciodată că aceasta va fi ultima conversație cu Ana-Maria. Este absolut emoționant ce și-au spus cele două pentru ultima dată. Vezi mesajele pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si