Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Gabriel Vasiliu scoate la iveală ultimele mesaje pe care i le-a trimis Ana-Maria, înainte să fie găsită ucisă în Olanda! Ce și-au spus cele două: „Am rămas cu...”

Tincuța Vasiliu este răpusă de durere. Mama fostului concurent de la „Puterea Dragostei” a postat ultimul mesaj pe care i l-a trimis Anei-Maria.

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Soția lui Gabriel de la „Puterea Dragostei” și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. În urmă cu mai bine de o lună, Ana-Maria Vasiliu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Olanda. Vestea că tânăra a trecut în neființă a căzut ca un șoc. Toți cei care au cunoscut-o și iubit-o sunt acum răpuși de durere.

Lui Gabriel Vasiliu și părinților săi le vine greu să vorbească despre ea la trecut și nu pot înțelege cum această tragedie s-a abătut asupra lor. Tincuța Vasiliu, mama fostului concurent, a postat un mesaj de-a dreptul neașteptat prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a distribuit ultima convorbire pe care a purtat-o cu nora sa, cu puțin timp înainte ca aceasta să fie ucisă.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un izotop medical care poate distruge celulele canceroase va fi produs la reactorul 2 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă- antena3.ro

Tincuța Vasiliu nu și-ar fi imaginat niciodată că aceasta va fi ultima conversație cu Ana-Maria. Este absolut emoționant ce și-au spus cele două pentru ultima dată. Vezi mesajele pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI