Liliana Albu și-a schimbat culoarea părului. Mama lui Philip de la „Puterea Dragostei” arată de invidiat la cei 40 de ani. Femeia și-a schimbat părul din blond în brunet. Internauții i-au apreciat imediat noul look al doamnei Albu.

Citeste si: Philip, dezvăluiri despre sarcina Bernei. A făcut anunțul pe instagram: „Clar că o să fim...”

Philip de la „Puterea Dragostei” are cu se mândri

Philip de la „Puterea Dragostei” și mama lui seamănă izbitor de mult. Blondina, în vârstă de 40 de ani, este o mamă de invidiat. Ea a mărturisit că de multă ori lumea spune că ea este iubita lui Philip. Liliana Albu are o relație specială și cu nora ei, Bernadette Laszlo.

mama lui philip de la puterea dragostei
Liliana Albu și Berna de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Berna de la „Puterea Dragostei” și mama lui Philip Albu sunt cele mai bune prietene. Ele ies frecvent la cafea, ba chiar Berna a însoțit-o pe soacra ei la cabinetul medicului estetician pentru a-și face mărire de buze.

Citeste si: Berna și Philip de la „Puterea Dragostei”- vacanță la munte. Cum s-au distrat cei doi

mama lui philip de la puterea dragostei
Philip,Berna și mama lui.[Sursa foto: Instagram]

Liliana Albu locuiește în Italia, acolo unde și lucrează, însă își vizitează fiul și părinții frecvent. Mama lui Philip a iubit-o pe blondină din prima clipă. Femeia este de acord și cu nunta dintre fiul ei și Berna.

Citeste si: Berna și Philip de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?! Cum s-au dat de gol cei doi îndrăgostiți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si