În ancheta cu privire la moartea băiatului român Raul, în vârstă de 9 ani, la Gent, Belgia, joi va avea loc confruntarea dintre mama băiatului și fostul ei iubit. Ambii suspecți au dat vina unul pe celălalt în declarațiile lor ca fiind responsabili pentru moartea copilului, dar anchetatorii speră la o descoperire după ce au audiat-o pe sora lui Raul, potrivit Stiri Diaspora.

Raul a fost găsit fără suflare într-o geantă, pe fundul unui lac

Trupul neînsuflețit al lui Raul, în vârstă de 9 ani, a fost scos din Houtdok din Gent joi, 13 aprilie. Era într-o geantă de sport plină cu pietre și ar fi fost aruncată în apă la sfârșitul lunii ianuarie, dar asta a ieșit la iveală abia după ce rudele au tras un semnal de alarmă. Mama Ioana M., în vârstă de 34 de ani, a fost arestată de judecătorul de instrucție din Gent sub suspiciunea, printre altele, de omor din culpă, agresiune și ascundere a cadavrului.

Trupul neînsuflețit al lui Raul, în vârstă de 9 ani, a fost scos din Houtdok din Gent joi, 13 aprilie.

Trupul neînsuflețit al lui Raul, în vârstă de 9 ani, a fost scos din Houtdok din Gent joi, 13 aprilie.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: EXCLUSIV: Dezvăluirile făcute de mătușa lui Raul, copilul de 9 ani ucis în Belgia/ ”Era un copil zâmbăreț, activ”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fostul ei iubit, românul Nicu C., în vârstă de 34 de ani, a fost arestat vineri, 14 aprilie, la Bakel, Olanda și este suspectat de implicare în moartea lui Raul. Bărbatul a fost de acord cu procedura prescurtată de predare și a fost predat Belgiei pe 25 aprilie. Acesta s-a prezentat în fața judecătorului de instrucție de la Gent, care l-a arestat, iar camera de consiliu i-a confirmat arestarea.

Bărbatul insistă că nu a avut nimic de-a face cu moartea băiatului și cere o confruntare cu Ioana M, conform sursei citate.

Inițial, mama a spus că nu ea l-a omorât pe copil, pasând vina pe fostul iubit

Mama  a declarat în audierea inițială, care a fost făcută înainte de a fi găsit trupul neînsuflețit al lui Raul, că nu are nicio legătură cu moartea lui. Ea a dat vina pe fostul ei iubit, dar fiica ei a declarat ulterior că mama ei și iubitul erau acolo când cadavrul a fost aruncat în apă. Cei doi suspecți continuă să arate cu degetul unul la altul cu privire la responsabilitatea pentru moartea băiatului Băiatul ar fi fost victima unor violențe grave în familie, dar Parchetul din Est-Flandra nu a oferit încă detalii. Bunica lui Raul a declarat presei din România că este posibil să fi murit după ce mama lui l-a lovit în cap cu un termos.

Mama a declarat în audierea inițială, care a fost făcută înainte de a fi găsit trupul neînsuflețit al lui Raul, că nu are nicio legătură cu moartea lui.

Mama a declarat în audierea inițială, care a fost făcută înainte de a fi găsit trupul neînsuflețit al lui Raul, că nu are nicio legătură cu moartea lui.

[Sursa foto: HLN.be]

”Raul mai făcea și năzbâtii, ca orice copil, dar era de fel un copil zâmbăreț, vesel tot timpul, activ, comunica cu toată lumea.  A fost plăcut și iubit de toate persoanele cu care a avut contact. Copiii s-au bucurat când au văzut că mama lor îi ia din nou împreună cu ei, ca orice copil”, a spus mătușa lui Raul, îndurerată în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sora ar fi fost interogată între timp, dar nu se știe deocamdată dacă declarația ei confirmă că Raul a fost lovit cu un termos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si