Close sidebar
Close sidebar

Mama Luizei a primit un telefon în miez de noapte care a dat-o peste cap

Mama Luizei, Monica Melencu, a declarat că bunicul adolescentei dispărută în luna aprilie, a fost întrebat la detectorul de minciuni dacă a primit vreun mesaj de la Luiza și dacă l-a șters, dar și în ce localitate este și ce vârstă are adolescenta.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Cred că Gheorghe Dincă duce o țară întreagă de nas. Noi trăim de pe o zi pe alta. Nu sunt informați din partea legii, aflăm totul de la televizor. Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”, a declarat Monica Melencu pentru Antena 3.

Citeste si: Adina Alberts, scrisoare deschisă către Klaus Iohannis: ”Mă întreb! De ce dumneavoastră, în calitatea înaltă pe care o dețineți, nu ați luat atitudine publică”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Procurorii DIICOT au descoperit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care inculpatul Gheorghe Dincă  le-a indicat anchetatorilor faptul că și-a ascuns urmele. Acesta susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu în vârstă de 18 ani, pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri despre oasele găsite în pădure: „Corpul nu îi aparține Luizei”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI