Close sidebar
Close sidebar

Mama Marianei Pfeiffer, prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf, s-a stins din viata

Mama Marianei Pfeiffer, prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf, s-a stins din viata zilele trecute. Fiica acesteia a confirmat vestea pe retelelel de socializare.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mariana a postat o imagine de doliu, dar si o fotografie cu mama ei. "Viata este doar o clipa si moartea la fel", a scris fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf.

"Condoleante!/ Nu am cuvinte, plang de durerea ta. Dumnezeu sa o ierte!/ Dumnezeu sa fie cu tine!/ Dumnezeu sa o odihneasca in liniste", au reactionat oamenii la postarea Marianei Pfeiffer.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mariana Pfeiffer si Lareuntiu Reghecampf au fost casatoriti aproximativ 14 ani. Cei doi au avut o fiica pe nume Ana-Lisa, dar care a murit la un an si patru luni de la nastere din cauza unei probleme cardiace, potrivit huff.ro.

Dupa trei ani a venit pe lume Luca, al doilea copil al lor. Dupa ce s-au despartit, ea s-a casatorit cu Mathyas Pfeiffer, potrivit spynews.ro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI