Moarte suspectă pentru o femeie de 40 de ani, care s-a culcat cu intoxicație alimentară. Fata ei a găsit-o fără suflare. Întâmplarea nefericită a avut loc pe data de 29 decembrie, atunci când Kelly Gleeson s-a dus la culcare după ce a vomitat o zi întreagă. Aceasta a fost găsită fără suflare o oră mai târziu.

Citește și: A crezut că s-a îngrășat 40 de kilograme, dar medicii i-au dat o veste neașteptată

„Eram acasă cu copiii mei și partenerul meu m-a sunat și mi-a dat vestea. Mi-a spus că a murit. Am țipat și i-am spus că minte. Am urcat copiii în mașină și am mers direct la Kelly. Atunci am realizat, când i-am văzut pe toți acolo. A fost real. A trebuit să mă duc să-mi iau rămas bun de la ea”, a declarat sora lui Kelly pentru Manchester Evening News.
În urma autopsiei s-a descoperit că femeia ar fi murit din cauza unei embolii pulmonare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un nou caz de variola maimuței a fost confirmat în România

A crezut că s-a îngrășat 40 de kilograme, dar medicii i-au dat o veste neașteptată

O femeie din Italia a mers la medic, îngrijorată de kilogramele în plus, însă a primit o veste care a șocat-o.  Femeia a luat în greutate 40 de kilograme în 10 luni și a primit o veste care a șocat-o.

Avea o tumoră gigant la unul dintre ovare. 

Citește și: Un bărbat de 68 de ani a fost confirmat cu botulism

Stările pe care le avea femeia ar fi putut india o sarcină, doar că acest lucru nu era posibil la vârsta de 62 de ani. Pe lângă durerea de stomac și mărirea abdomenului, aceasta avea și dificultăți în respirație.

Citește și:  Cazul uimitor al femeii care a supraviețuit la 12 tumori. Ce au descoperit cercetătorii

Medicii au decis să o opereze ca să vadă ce anume avea femeia în abdomen. Când au deschis-o, au descoperit o tumoare de 39 de kilograme, pe care au descris-o într-un studiu recent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si