Close sidebar
Close sidebar

Mama Nadiei Comăneci își așteaptă fata cu cămara plină! Ștefania a făcut compot și bulion din grădină FOTO

Ștefania este mama fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, stabilită de trei decenii în Statele Unite ale Americii.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Ștefania este mama fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, stabilită de trei decenii în Statele Unite ale Americii. Acum câțiva ani, mama celei mai mari gimnaste din istorie a preferat să se mute din Oneștiul natal lângă Capitală, în orașul Pantelimon, acolo unde stă într-o casă cochetă, cu livadă și curte impunătoare.

Citeste si: Nadia Comăneci este în doliu. Mesajul marii gimnaste: ”Suntem întristați, șocați și devastați”

Vizitată pe rând de cei doi copii, Nadia și Adrian, mama Ștefania își umple timpul îngrijind grădina, ultimele săptămâni fiind alocate culesului fructelor- vișine și piersici- dar și al roșiilor, din care doamna Comăneci a făcut provizii pentru întreaga familie. 

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

De altfel, la fiecare vizită pe care i-o face fetei în America, în Norman, orașul în care s-a stabilit Nadia, Ștefania Comăneci vine încărcată cu tot felul de compoturi, gemuri sau conserve producție proprie, din grădina casei.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI