Close sidebar
Close sidebar

Mama romanului mort de epuizare in Italia este devastata. La 82 de ani, nu-si mai doreste decat sa-si inmormanteze fiul crestineste, dar nu are bani sa il aduca in tara

Ce poate fi in inima unei mame care-si stie baiatul mort printre straini, dar nu-l poate aduce acasa, pentru ca nu are bani?! Batrana in varsta de 82 de ani plange si spera intr-o minune. Vrea doar sa-si inmormanteze baiatul crestineste.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Destinul i-a scris cu randuri amare sfarsitul lui Costel Iftode, in varsta de 50 de ani. Nici viata nu i-a fost usoara, dar nici dupa moarte nu are liniste. Saracia nu-l lasa nici sa ajunga in sicriu, langa casa parinteasca.

In urma cu trei luni, Costel lua drumul Italiei, la cules de capsuni. Pleca de langa mama batrana si bolnava, din dorinta de a strange bani. Visa sa refaca locuinta parinteasca. A ramas, insa, cu visul. De curand, Costel se hotarase sa revina acasa. Se plange mamei la telefon ca s-ar intoarce, dar nu primeste banii pentru care a muncit in serele de capsuni din Italia. La sfarsitul saptamanii trecute, mama si sora sa au fost anuntate ca barbatul s-a stins.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"D-asta a murit! de atata munca si caldura mare.", spune mama indurerata.

"Spunea ca se simtea rau si ca ar vrea, daca s-ar putea, sa ajunga acasa. dar nu ii dadea drumul..  Au spus ca nu le da drumul cand sunt ei in perioada de lucru. Nu cred ca ii tinea sechestrati, dar daca nu le dadea bani sa vina acasa.

Numai 50 de euro. Cu ce sa vina acasa?", spune verisoara mortului.
 

"Am primit un telefon misterios de la o persoana care ne-a spus sa nu ne mai interesam ca adevarul nu este pe care l-am aflat noi de la consulat si ca el ar fi fost batut si lasat pe malul marii.", spune sora barbatului.

Jalea familiei este si mai mare pentru ca nu au bani sa il repatrieze. Biata femeie se gandeste cu amar ca nu are cum sa-i aprinda o lumanare la capatai.

Oricat au incercat rudele sa vorbească cu patronii serelor la care muncea Costel, n-au reusit!

Mama barbatului nu-si poate gasi linistea pana cand nu-si va conduce baiatul pe ultimul drum. Pentru ca trupul barbatului sa fie repatriat, rudele au nevoie de trei mii de euro, suma prea mare pentru ei. Batrana care locuieste singura si se intretine dintr-o pensie de cinci sute de lei are o ultima dorinta- sa-si aduca baiatul acasa si sa-l ingroape crestineste.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI