Descoperire infioratoare la inceput de an. O femeie in varsta de 41 de ani si fiica acesteia, de 9 ani, au fost gasite moarte in locuinta.

Politistii din statul american Utah au fost alertati de catre un vecin al celor doua care a observat ca darul pe care l-a lasat la usa in ziua de Craciun era inca acolo si dupa o saptamana. Acest lucru i-a atras atentia barbatului, care a simtit ca ceva nu este in regula.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cand au intrat in casa, autoritatile au avut un soc. Karina (41 de ani) si fiica ei, Madison zaceau fara viata. Potrivit medicilor legisti, acestea ar fi murit in urma cu aproximativ 2 sau 3 saptamani.

Din primele informatii rezulta ca mama, care se confrunta cu probleme psihice, si-a ucis fiica, iar apoi s-a sinucis, folosind o arma de foc.

Politia a deschis o ancheta in acest caz, scrie cbsnews.com. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si