Close sidebar
Close sidebar

Mama si fiica, gasite moarte in casa in noaptea de Anul Nou

O femeie in varsta de 41 de ani si fiica acesteia, de 9 ani, au fost gasite moarte in casa chiar in noaptea de Anul Nou. Cel care a facut descoperirea este un vecin care a vrut sa le duca un cadou.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Descoperire infioratoare la inceput de an. O femeie in varsta de 41 de ani si fiica acesteia, de 9 ani, au fost gasite moarte in locuinta.

Politistii din statul american Utah au fost alertati de catre un vecin al celor doua care a observat ca darul pe care l-a lasat la usa in ziua de Craciun era inca acolo si dupa o saptamana. Acest lucru i-a atras atentia barbatului, care a simtit ca ceva nu este in regula.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Cand au intrat in casa, autoritatile au avut un soc. Karina (41 de ani) si fiica ei, Madison zaceau fara viata. Potrivit medicilor legisti, acestea ar fi murit in urma cu aproximativ 2 sau 3 saptamani.

Din primele informatii rezulta ca mama, care se confrunta cu probleme psihice, si-a ucis fiica, iar apoi s-a sinucis, folosind o arma de foc.

Politia a deschis o ancheta in acest caz, scrie cbsnews.com. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI