Femeia de 84 de ani și fiica de 47 de ani nu au mai fost văzute de la Crăciun, iar vecinii au trimis un echipaj SMURD la fața locului. Cele două victime erau decedate de multă vreme și nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvate. Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce s-a întâmplat în cazul celor două femei și ce a dus la decesul acestora.

Citeste si: Incident tragic în Valencia. O fetiță de 8 ani a murit după ce casa gonflabilă în care se juca a fost luată de vânt

"Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la imobilul în care locuiau cele două femei. Acestea, mamă și fiică, de 84 și 47 de ani, au fost găsite decedate în locuință. Cele două femei nu prezentau urme vizibile de vio lență, în prezent neexistând suspiciunea că ar fi fost victimele vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a precizat comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Simona a decedat la 21 de ani după o petrecere de Crăciun. De ce a murit tânăra, de fapt

Un caz asemănător a avut loc și la Dâmbovița, chiar cu două zile înainte de Crăciun, când o fostă învățătoare de 63 de ani a fost găsită moartă în casă. Trupul femeii a fost descoperit chiar de vecina ei, după ce femeia nu a mai fost văzută zile la rând.

Aceasta a fost ucisă de bărbatul cu stătea în concubinaj, amândoi având probleme mari cu alcoolul.

Citeste si: VIDEO| O femeie din Bacău a rămas mutilată pe viață după ce soțul ei i-a dat foc. Bărbatul a sunat la 112 să anunțe intenția: „Foarte bine, domnule! Gata! Acuma fac o crimă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si