Una dintre victim a fost ranita cu cutitul in zona fetei. Incidentul a avut loc in satul Izvoru din comuna Ganeasa, judetul Olt. Imaginile cu scandalul au ajuns pe Facebook.

Persoana care a facut publice imaginile cu scandalul a relatat ca, mai intai, cei doi indivizi au batut o femeie in varsta de 52 de ani si pe fiul acesteia in varsta de 29 de ani. Ea a aratat ca scandalul s-a petrecut de fata cu mai multi martori, facand apel ca imaginile sa fie distribuite pe Facebook.

„Un caz cutremurator: mama si fiu batuti cu cruzime si bestialitate. Lasati in balta de sange in mijlocul drumului ,de fata cu copiii si lumea de pe strada, de doi indivizi din Izvoru, comuna Ganeasa, in jurul orei 18.00. Oamenii care au fost de fata au fugit de frica. Va rog sa distribuiti mai departe daca doriti sa nu se mai repete astfel de cazuri dramatice…”, spune persoana respectiva.

Cele doua persoane au fost transportate la spital, de echipajele de la Serviciul de Ambulanta Judetean si SMURD.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Joi seara, am avut un prim apel in jurul orei 18.15, in localitatea Ganeasa. La fata locului au ajuns o ambulanta si un echipaj al paramedicilor SMURD. Ambulanta a preluat o femeie de 52 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral inchis, iar colegii de la SMURD un tanar de 29 ani, care avea contuzii faciale si fractura de sinus maxilar. Ambele victime au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina pentru investigatii medicale amanuntite”, a declarat purtatorul de cuvant al Ambulantei Olt, Alina Duminica.

Ulterior, ambulanta a mai fost solicitata de politistii din localitate, pentru a prelua un tanar lovit cu un cutit, in zona fetei.

„La o ora dupa primul apel, in jurul orei 19:15, politia a revenit cu un apel si a anuntat ca in agresiune a mai fost implicata o persoana, care are nevoie de ingrijiri medicale. S-a deplasat o ambulanta, iar cand a ajuns la fata locului a stabilit ca este vorba de un tanar de 22 ani, care avea o plaga intepata obrazul stang, care a fost provocata cu un cutit, si escoriatii pe fata. Cazul a fost preluat si transportat la Spitalul Slatina”, a mai spus medicul Alina Duminica.

Cazul a fost preluat de politisti, care urmeaza sa stabileasca identitatea agresorilor si cum s-au petrecut lucrurile.
 

Sursa: Mediafax


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si