După ce a aflat cp iubita lui l-a părăsit, Un tânăr şofer român a apăsat acceleraţia la peste 170 km/h şi a lovit intenţionat un TIR, luni, în Germania, unde trăia, totul fiind transmis live pe Facebook.

Citeste si: Ion Oncescu, fantastic pe Arena Națională! A făcut skandenberg cu doi bărbați simultan și i-a învins VIDEO

Citeste si: Detalii halucinante de la audierea criminalului din Caracal! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe anchetatori. "După două zile, s-a enervat"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Localizarea Elodiei a fost mai simplă decât cea a fetelor ucise la Caracal: "Înainte de dispariția semnalului telefoanelor Elodiei, tehnica din 2007 a relevat faptul că acestea se aflau în același loc din care emitea semnal și telefonul lui Cioacă"

Citeste si: Premieră Exatlon! Două țări încep un nou sezon al celui mai iubit show de televiziune în aceeași zi!

Mama şoferului de 22 de ani care a intrat intenţionat într-un TIR, cu 170 km/h, live pe Facebook, a transmis un mesaj cutremurător.

"Drum lin spre ingeri copilul meu frumos. Tu ai plecat si mai lăsat singură te voi iubi mereu puiul meu.Dumnezeu

să aibă grijă de tine.", a scris femeia, care a activat statusul "Gabriela este cu Claudiu", pe contul personal de pe reţeaua de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si