Close sidebar
Close sidebar

Mamă ucisă cu peste 30 de lovituri de cuțit de iubitul său, în Italia: "Nu am fost eu. Am găsit-o moartă"

Un bărbat a fost acuzat că și-a înjunghiat până la moarte partenera de 49 de ani, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.

Stefania Pavel,

Un bărbat a fost acuzat că și-a înjunghiat până la moarte partenera de 49 de ani, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.

[Sursa foto: today.it]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încă o crimă în anul 2023 în Incisa Scapaccino, un mic sat din regiunea Asti, scrie today.it

Fiica femei a cerut ajutor urgent de la Milano

Floriana Floris, în vârstă de 49 de ani, a fost ucisă în Incisa Scapaccino. Partenerul ei, Paolo Riccone, 50 de ani, inginer, consultant pentru organisme publice, cercetător în Alessandria, cu un trecut de consultant pentru Ministerul Muncii. Acesta ar fi înjunghiat-o, apoi, timp de două zile, i-a vegheat cadavrul. De asemenea, ar fi încercat să se sinucidă, dar a fost salvat în ultimă clipă. "Nu am făcut-o eu. Am găsit-o moartă când am venit acasă", le-a spus bărbatul carabinierilor care l-au găsit în stare de confuzie, întins în pat, cu hainele pătate de sânge.

Crima s-a petrecut într-o casă din vechea suburbie, la vechiul club al muncitorilor. Vecinii își amintesc de cei doi ca de un cuplu rezervat, care ieșea rar în oraș.

Citește și: Un bărbat și-a ucis cu sânge rece nora și ginerele, suspectându-i de infidelitate. Italianul ar fi fost îndrăgostit de femeie: „Tata era îndrăgostit de soţia mea”

Floriana Floris- femeia ucisă

[Sursa foto: today.it]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alarma a fost dată de fiica femeii. Îngrijorată pentru că nu reușise să-și contacteze mama de câteva zile, a cerut ajutor de la Milano. Pompierii, ambulanțele și carabinierii s-au grăbit să ajungă la fața locului. Femeia a fost găsită fără viață la parter: numeroase lovituri de cuțit îi fuseseră aplicate, inclusiv în spate. Bărbatul se afla la etaj, în aceeași casă, cu tăieturi, nu adânci, la încheieturi. El este acum încarcerat la spital.

Va trebui să așteptăm rezultatul autopsiei pentru a avea informații mai clare despre dinamica crimei, iar Parchetul din Alexandria așteaptă să formalizeze acuzațiile. Ușa casei a fost încuiată din interior, toate suspiciunile convergând către bărbat. Crima ar fi avut loc cu două zile înainte ca trupul fără viață al lui Floris să fie găsit.

Paolo Riccone  și Floriana Floris locuiau împreună de ani de zile. El era văduv de ceva timp: soția sa, asistentă PD la Roman, murise în urmă cu un deceniu. O doliu care îl schimbase profund. Cu o lună în urmă, murise și tatăl său. Pentru a-l putea asista mai bine, Paolo Riccone se mutase în vechea casă a familiei în urmă cu mai bine de un an. Aceeași casă în care i se alăturase de mult timp și tovarășul său, care era din Milano. Aceeași casă în care a găsit o moarte atroce. Motivul crimei este necunoscut. Doar Paolo Riccone va putea furniza elemente utile anchetei atunci când va fi interogat. În ultima vreme, bărbatul ar fi manifestat unele probleme psihiatrice.

Citește și: Scene șocante în trafic! O femeie ţinută ostatică a fost salvată de o poliţistă după ce a trecut pe roşu la semafor: „Ajută-mă!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Suntem consternați și fără cuvinte", comentează primarul din Incisa Scapaccino, Matteo Massimelli. Cuplul frecventa foarte puțin satul și nu au făcut niciodată probleme în ultimii ani. Îi cunoșteam din vedere. Satul nostru este unul liniștit. Întreaga comunitate este șocată și se alătură durerii acestei tragedii și a celor care au pierdut astăzi o persoană dragă'. Familia Riccone, deși foarte retrasă, era foarte cunoscută în sat. Paolo Riccone este, de fapt, fiul istoricului benzinar al satului, care era cunoscut în sat sub numele de "Gino della pergola".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI