Close sidebar
Close sidebar

Mamaia rămâne fără turiști. Unde fug românii

Cea mai fițoasă stațiune de pe litoralul românesc este și cea mai scumpă, iar în ultima perioadă, prețurile din Mamaia au explodat, astfel că turiștii au fugit spre alte stațiuni sau chiar în alte țări fără a mai sta pe gânduri

Laura Macovei,

Mamaia rămâne fără turiști. Unde fug românii

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dacă vine vorba de litoralul românesc, turiştii preferă în detrimentul stațiunii Mamaia staţiunile din sud. 

Pe de altă parte, dacă vorbim de stațiunile din afară, cei mai mulți români merg pe litoralul bulgăresc. Aici vorbim de preţuri rezonabile, nisip mai fin, o plajă mai curată şi condiţii mai bune. 

Preţurile mari alungă românii de la mare

Pe plaja din Mamaia totul costă extrem de mult: de la șezlongul de pe plajă și până la mâncare. 

An de an, tot mai mulți turiști români aleg să își petreacă vacanțele de vară în afara țării

Știm asta deja, serviciile all inclusive oferite de hotelierii bulgari sau turci sunt extrem de populare în rândul turiștilor. Și pe bună dreptate, ofertele sunt dintre cele mai bune, în condiții impecabile, așa cum mii de români le recomandă.

Citeste si: VIDEO- Oficial! Se suspendă plata parcării pe timpul nopții în Mamaia și Constanța

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Astfel de servicii se regăsesc, însă, și pe litoralul românesc. Iar cei care abia acum descoperă all inclusive-ul autohton... rămân plăcut surprinși.

Cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani pe litoralul românesc

Litoralul românesc traversează anul acesta cel mai slab sezon din ultimii 30 de ani. La nordul țărmului, hotelurile și terasele sunt goale. O consecință a prețurilor uriașe și a serviciilor de slabă calitate reproșate an după an de români.

Citeste si: VIDEO- După taxa de cearșaf pe plajă, pe litoral a apărut...taxa în funcție de mărimea cearșafului

Nu mulți hotelieri de la malul mării oferă sejururi în regim all inclusive, însă, cei care o fac au grijă că turiștii care le calcă pragul să aibă doar cuvinte de laudă.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI