Oamenii legii au descoperit-o pe batrana in timp ce se indreptau catre o alta sesizare, la un incendiu in localitatea Popesti. Pana la sosirea ambulantei, politistii au luat-o pe batrana si au tinut-o in autospeciala de politie, unde au invelit-o cu o geaca pentru a-i ridica temperatura corpului.

Femeia, care sufera de Alzheimer, se afla in vizita la fiica sa, dar pe timpul noptii a parasit locuinta acesteia, fara ca nimeni sa o observe.

Batrana le-a spus politistilor ca ar fi din judetul Neamt, fapt ce a ingreunat identificarea acesteia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In cursul noptii, oamenii legii au identificat-o insa pe batrana, iar familia a sesizat ca aceasta lipseste de acasa. Astazi, potrivit unor surse, batrana, care a fost transportata la Spitalul judetean pe timpul noptii, si-ar fi revenit din socul hipotermic, starea sa de sanatate fiind stabila.

"In cursul noptii, in jurul orei

1.00, politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Cotesti impreuna cu agentul de paza din cadrul Primariei Carligele au identificat pe raza satului Bontesti,  o persoana de sex feminin cazuta pe marginea partii carosabile, in zapada. Initial, datorita starii hipotermice in care se afla, femeia nu a putut oferi date privind  identitatea sa. in urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca femeia are 87 ani si este din comuna Campuri.
A fost  preluata de ambulanta si transportata la spital in soc hipotermic"
, au transmis reprezentantii Biroului de Presa al IPJ Vrancea.

Sursa: monitoruldevrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si