Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Femeile însărcinate nu vor mai fi nevoite să aștepte la coadă

„Femeile gravide, dar și persoanele însoțite de copii cu vârsta de mai puțin de 5 ani vor avea prioritate la ghișeele, la casele de marcat ale instituțiilor publice, dar și ale magazinelor.  Acest lucru nu se va aplica în cazul în care există deja spații special amenajate pentru aceste categorii.

Ei bine, instituțiile publice și magazinele vor fi obligate să amplaseze la vedere, afișe, care să conțină aceste noi prevederi. Ulterior, femeile însărcinate și cei care vin însoțiți de copilași mai mici de 5 ani vor putea să treacă în fața celor care așteptau deja la coadă.

Instituțiile publice și magazinele care nu se vor conforma cu aceste noi prevederi riscă sancțiuni cuprinse între 200 și 1.000 de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Noul proiect de lege presupune și amenajarea unor locuri de parcare pentru categoriile despre care am discutat anterior. Acest amendament va fi aplicabil doar în cazul în care în acel perimetru vor exista în total mai mult de 10 locuri de parcare.

Cei care au spațiu suficient, dar nu vor să se adapteze la aceste prevederi riscă și ei sancțiuni cuprinse între 2.000 și 10.000

de lei.

Proiectul a fost votat de 259 de deputați, 2 au fost împotrivă, iar alți 7 s-au abținut.”, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si