Brendan Cox isi creste singur fiul in varsta de 6 ani si fiica de 4 ani dupa ce sotia sa, fosta deputata laburista Jo Cox a fost omorata. Barbatul de 37 de ani a povestit despre cea mai grea decizie pe care a trebuit sa o ia in viata sa si anume aceea de a-si lasa copiii sa o vada pe mama lor moarta.

"A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata. Ca parinte, a fost extrem de greu sa fac asta, dar psihologii mi-au recomandat sa o fac", a declarat Brendan.
"Am fost complet impotriva, dar psihologii mi-au spus ca exista dovezi clare ca acest lucru  ii ajuta pe copii sa accepte moartea si sa treaca mai usor peste pierderea suferita", a mai spus barbatul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Am stat doar cateva minute in care le-am spus ce s-a intamplat, iar ei au inteles ca mama lor este moarta."

Copiii au facut desene si au scris mesaje pe care le-au asezat in sicriul mamei lor. 

"Sa ma asigur ca fiul si fiica mea sunt bine reprezinta prima si ultima mea prioritate", a mai declarat sotul indurerat, potrivit The Sun.

Jo Cox, fosta deputata laburista britanica si sutinatoare a ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana a fost injunghiata de 15 ori si impuscata cu trei focuri de arma de un extremist care sustinea iesirea tarii din UE. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si