Close sidebar
Close sidebar

Secretul unei mămici care a trecut prin trei sarcini. Femeia a slăbit aproape 100 de kilograme

O mămică a renunțat la anumite alimente pentru a slăbi aproape 100 de kilograme. Ea a trecut prin trei sarcini și își dorea să slăbească.

Georgiana Balaban,

Ann a slăbit aproape 100 de kilograme.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Orice femeie își dorește să devină mamă, însă multe se tem să nu își strice corpul. Fiecare dintre ele trec prin această experiență în mod diferit. Este o perioadă unică, dar care aduce după sine mai multe probleme. Pe lângă stările de rău normale într-o sarcină, mai există și problema kilogramelor în plus. Este perfect normal să acumulezi kilograme în plus pe timpul sarcinii, dar dacă ești supraponderală de dinainte de sarcina, atunci devine o problemă destul de gravă. Așa a fost și în cazul unei mămici din Statele Unite, dar cu multă ambiție a reușit să slăbească peste 100 de kilograme.

Citește si: Căpşunile: beneficii şi contraindicaţii. Cine nu trebuie să le consume?

Femeie își doresc în general să aibă un trup tras prin inel, însă doar câteva dintre ele se bucură să aibă o genă care nu permite acumularea de kilograme.

Multe femei însărcinate se tem de kilogramele în plus puse pe timpul sarcinii. Se tem că după naștere nu vor mai putea ajunge la forma inițială, dar este un lucru complet greșit. Dovada vie în acest sens este chiar Ann Wulff, o mămică din Statele Unite care ajunsese să cântărească 163 de kilograme după 3 sarcini. După ani buni în care a trăit cu multe kilograme peste limită, s-a ambiționat și a reușit să slăbească spectaculos.

Povestea unei femei din Statele Unite ale Americii

Este normal să iei kilograme în plus în timpul sarcinii, dar cu o limită. Ann Wulff este o mămică din Statele Unite care ajunsese să cântărească 163 de kilograme după 3 sarcini. Din cauza kilogramelor în exces începuse să aibă stări de rău atât fizice, cât și psihice. Avea dureri de cap constante, refuza să mai facă lucruri obișnuite de rușinea kilogramelor în plus și ajunsese să o mai cuprindă nici centura de la mașină.

Atunci a hotărât să pună stop și să își schimbe radical modul de viață. A renunțat la alimentele de tip fast-food și a început să mănânce fructe și legume.

Citește si: Ziua fără dietă, sărbătorită ”păcătuind”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Nu mi-am setat țeluri pe termen lung. Mereu îmi ziceam „trebuie să mai slăbesc încă 3 kg” și reușeam să fac asta în fiecare săptămână. Aceste mici reușite mă motivau enorm și mă făceau să îmi doresc să continui și să mă țin de acest nou stil de viață. Mă gândeam: doamne, am toate șansele să reușesc să redevin sănătoasă dacă o țin tot așa’’, a explicat aceasta.

Citește si: Contraindicaţii ridichii: Cine nu ar trebui să mănânce aceste alimente?

Americanca a vorbit și despre sport. Ea a declarat că nu l-a introdus în viața ei decât după ce s-a simțit pregătită. S-a apucat de sport abia după ce a dat câteva kilograme jos și și-a recăpătat energia necesară.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am început să fac sport abia după ce am slăbit, din alimentație, 58 kg și mi-am recăpătat energia și mobilitatea necesară de a face plimbări lungi prin cartier. Încet-încet am reușit să slăbesc 94 kg. Ultimele 10 kg le-am dat jos odată cu pandemia de COVID. Mă panicasem extrem de tare în perioada aceea, pentru că se închiseseră sălile de sport și mă gândeam că o să mă las și o să ajung din nou la greutatea de care mi-am dorit atâția ani să scap. Din fericire, în această perioadă am reușit să mă concentrez mai tare pe mine și am reușit să îmi mențin obiceiul de a mânca sănătos, în ciuda stresului”, a mai mărturisit Ann.

Citește si: Trei rețete sănătoase și delicioase de salată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI