Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Manager de spital, mort după ce a ieșit cu barca la pescuit pe Dunăre

Barca în care se afla la pescuit cu o altă persoană s-a răsturnat, cele două persoane fiind scoase la mal de un alt pescar.

Diana Bostan,

Manager de spital, mort după ce a ieșit cu barca la pescuit pe Dunăre


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj, Claudiu Buzatu, a murit, sâmbătă, într-un accident pe Dunăre.

Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator

„În cursul acestei zile, poliţiştii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, ambii din judeţul Dolj şi care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla şi acesta la pescuit, a transmis sâmbătă IPJ Dolj, citează News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Trei maşini implicate într-un accident pe DN 24A, în comuna Soleşti. Două persoane au fost rănite

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbatul de 42de ani era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Potrivit presei locale, bărbatul decedat este Claudiu Buzatu, managerul Spitalului de Neuropsihiatrie „Poiana Mare” din Dolj.

Bărbatul a fost şi viceprimar în Poiana Mare timp de două mandate.

Citeste si: Un mort și doi răniți într-un accident din Ialomița

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI