Cei doi medici primeau spaga zeci de mii de euro pentru a favoriza anumite firme la achizitiile de reactivi si truse de diagnostic. Straja, managerul Institutului Oncologic „Alexandru Trestioreanu“ este acuzat ca a primit 95.750 de euro, in timp ce Păltineanu, managerul Spitalului „Bagdasar-Arseni“, fost manager al Institutului de Geriatrie „Ana Aslan“, este acuzat ca a primit în cinci tranşe, sumele de 73.450 de euro şi 18.600 de lei, informeaza adevarul.ro.

Dan Straja are o cariera de 40 de ani, iar peste doua luni urma sa iasa la pensie. In sala de judecata a declarat ca avea nevoie de bani pentru un transplat pe care sotia sa voia sa-l faca in Germania. Totodata, acesta a declatrat ca va returna mita primita si ca ii este rusine de studentii si de cei cu care a colaborat in cariera sa, dar mai ales de fiul sau, medic si el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Medicul a făcut răul de a se lăsa murdărit de politicieni şi de bişniţari“, a explicat avocatul sau.

Bogdan Paltineanu a declarat ca regreta ce a facut, precizand ca pana sa fie prins nu a incalcat niciodata legea. El si-a recunoscut faptele inca de la inceput. Tot in ziua in care a fost retinut, le si-a dat demisia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si