Pe facebook au fost postate recent doua fotografii facute in Secţia de Pneumologie a Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babeş” din Timişoar. In imagini se poate observa cum bolnavii sunt cazati in saloane cu pereti scorojiţi, mobilier ruginit, iar in loc de perdele, in geamuri au fost puse cearsafuri. Managerul spitalului, Voichita Lazareanu, a spus ca fotografiile nu reflecta intocmai realitatea.

“După 40 de ani, în sfârşit avem fonduri alocate şi se renovează spitalul.

S-au pus peste tot uşi şi geamuri, dar încă sunt saloane care nu au apucat să fie renovate complet, să fie şi zugrăvite. S-a renovat parterul complet, acum se renovează jumătete din etajul întâi, jumătate din etaj este efectiv închis, acolo se lucrează acum şi nu se poate sta. În celalalte saloane care încă nu au fost renovate, din nefericire, mai sunt cazaţi pacienţi, pentru că nu avem unde să- i punem şi nici unde să-i trimitem, pentru că suntem singurul spital cu acest profil din vestul ţării. Şi patul pare murdar, dar nu este murdar, este foarte vechi”, a declarat Lazareanu pentru news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

“După ce se termină renovarea faptică, vor veni şi paturi noi. Acestea sunt venite doar în saloanele renovate. Nu negăm că există aceste saloane, însă e foarte frustrant pentru noi, când ştim că după atâţia ani, în sfârşit se face ceva, se arunca cu noroi. Femeia aceea care a postat a văzut că se lucrează, că sunt sunt muncitori acolo. A făcut acea poză din cel mai urât unghi.

Nu se vede că şi acolo s-au înlocuit uşile şi geamurile şi că urmează să se zugravească”, a mai spus, Voichita Lazureanu.

Managerul de spital locuieste in conditii mai mult decat generoase. Conform declaratiei de avere, Voichita Lazureanu detine o casa, in Timisoara, a carei suprafata este de 1.000 de metri patrati! Managerul mai are si un sfert dintr-un teren agricol de doua hectare. Lazureanu avea un venit anual de 65.682 de lei, de la spital, incasa 32.285 de lei de la UMF Timisoara si 32.722 de lei din drepturi de proprietate intelectuala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si