Bogdan Socea și-a anunțat demisia din funcția de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”. Demisia medicului din funcția de conducere a unității medicale vine pe fondul scandalului monstru declanșat de morțile suspecte.

Medicul a anunțat că renunță la funcția de manager prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București.

Citește și: VIDEO Doctorii care se credeau dumnezei: Medicii de la Spitalul Sf. Pantelimon, acuzați de omor calificat

bogdan socea, spitalul pantelimon, ancheta, marcel ciolacu

Managerul de la Pantelimon demisionează 

Medicul spune că a luat decizia de a se retrage din funcție și pentru ca încrederea oamenilor în Spitalul Pantelimon să fie restabilită.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: De ce nu se ia în calcul vechimea în muncă şi de ce pensiile mici nu cresc după recalculare. Ministru: Legea reflectă contributivitatea- antena3.ro

„În urma declarațiilor domnului Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, doresc să adresez următoarele puncte de clarificare și să exprim angajamentul nostru față de pacienți și de comunitatea pe care o deservim.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a solicitat zilele acestea demisia mea și a directorului medical. Această decizie vine pe fondul unor anchete în desfășurare și a unor evenimente recente care au afectat încrederea publicului în Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon”.

Recent, spitalul nostru a fost în centrul unui scandal major. Înțelegem pe deplin gravitatea situației și impactul negativ pe care acesta l-a avut asupra familiilor pacienților și asupra încrederii comunității în sistemul de sănătate.

Dorim să subliniem că suntem angajați pe deplin în cooperarea cu autoritățile competente pentru a clarifica circumstanțele acestor tragedii. Totodată, am investigat intern fiecare detaliu al acestor evenimente pentru a identifica eventualele deficiențe și a implementa măsurile necesare.

În perioada recentă, am demarat o serie de acțiuni pentru a îmbunătăți calitatea și siguranța serviciilor medicale. De asemenea, am inițiat o revizuire a tuturor protocoalelor și procedurilor din secția de Terapie Intensivă.

Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon ” rămâne dedicat furnizării de servicii medicale de calitate și sigure pentru toți pacienții noștri. Înțelegem importanța accesului la îngrijire medicală de urgență și ne străduim să îmbunătățim continuu standardele noastre de practică medicală.

În lumina solicitării domnului Ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, a Primului Ministru și a circumstanțelor recente, îmi înaintez demisia din funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” București, pentru a sprijini eforturile comune de restabilire a încrederii publicului în această instituție”, a declarat medicul Bogdan Socea.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin: ”Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea”- radioimpuls.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

Între timp, ancheta de la Spitalul Pantelimon continuă. Doi medici de la unitatea medicală au fost arestați pentru omor cu premeditare, fiind acuzaţi că au modificat foarte mult, cu bună știință, doza de tratament al unor bolnavi internaţi la ATI şi i-au lăsat

să moară. 

Citește și: VIDEO Grevă spontană la Spitalul „Sfântul Pantelimon”! Șefa secției ATI: „Este inacceptabil să lucrăm în astfel de condiții!”

bogdan socea, spitalul pantelimon, ancheta, marcel ciolacu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si