La percheziţii au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 Bucureşti.

Citeste si: VIDEO| Hoţii care au spart casa sopranei Emilia Mușală, prinşi

Prejudiciul adus băncii: 100.000 lei si 40.000 euro

Potrivit Poliției Capitalei, managerul unei agenţii bancare şi-ar fi însuşit din tezaurul unităţii, sume în lei şi valută, prejudiciul adus fiind de 100.000

lei si 40.000 euro. 

„În fapt, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agenţii bancare şi-ar fi însuşit din tezaurul unităţii, sume în lei şi valută, prejudiciul adus fiind de 100.000 lei si 40.000 euro”, transmite Poliţia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Jeff Bezzos, cel mai bogat om din lume, renunță la miliarde de euro. Cui donează banii

Percheziții acasă la managerul unității bancare

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere pe raza Municipiului București, într-un dosar de delapidare.

Audierile urmează să se desfăşoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

A fost prins după ce a furat un seif plin cu bani

Un bărbat dat în urmărire internațională după ce a furat un seif plin cu bani din Primăria Țibana, județul Iași, a fost prins de polițiști și dus în arestul Poliției Iași.

Polițiștii Biroului Urmăriri Iași l-au depistat pe bărbatul care, în luna ianuarie 2019, a intrat cu o cagulă pe față în Primăria Țibana, din județul Iași, și a sustras seiful în care erau 173.000 de lei.

Bărbatul fusese dat în urmărire internațională. Pe numele său, Judecătoria Iași a emis, în luna noiembrie 2020, un mandat de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul, care este din județul Mehedinți, a mai avut doi complici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si