Oricate mancaruri sofisticate ai gusta, tot nu poti sa uiti preparatele simple si bune, ca la mama acasa. Credeti-ne, a probat George Mihai, la Tara-n Bucate! Un bucatar deprins cu cele mai noi tendinte culinare s-a declarat indragostit iremediabil de bucatele copilariei. Vedem chiar acum!
Noi l-am cunoscut pe Adrian acum ceva ani, am tot pregatit una-alta impreuna si de data asta am zis sa venim cu el, desi-i bucatar de la oras, la origini.
Ca stiti ce ne-a zis? Ca niciunde nu se mananca "ca la mama acasa".
E drept ca fiecare pretuieste ca pe-o icoana mana care l-a hranit in frageda pruncie si isi stabileste, prin amintiri cu gust, reperul de excelenta intr-ale bucatariei.
Cu cat sunt mai putini si mai batrani, cu-atat mai mult ar fi nimerit sa-i pretuim pe oamenii satului romanesc. Respira un aer nobil, autentic, de demult. Intocmai ca mancarurile ale caror retete le-au pastrat numai in suflet si le-au transmis doar prin viu grai.
Pana la pasat, tocmim o gaina frumoasa, galbena de grasa, cu prune uscate si ceva zarzavat.
Urmareste materialul integral "Tara-n bucate".