Iata secretele unor retete delicioase desprinse din cartile de bucate boieresti. Bine ati venit in bucataria unde se prepara mancaruri cu dichis, dupa retete de altadata! Jupaneasa Kera Calita, ne va dezvalui taina mancarurilor de post cu gust.

Un gust divin oferit atat de ingrediente dar si de faptul ca totul se prepara in oale din argint .Asa ca bucatarul sef Lucian Cernaef se apuca de treaba si ne explica cum se pregatesc aceste bucate de post dupa retete vechi de peste 100 de ani.Primul

preparat :rosiile umplute.

Ceapa si ciupercile se taie julien, apoi, impreuna cu orezul se calesc in ulei de masline la foc domol .Timp in care bucatarul pregateste rosiile. Odata curatate, acestea sunt umplute cu compozitia de orez si ciuperci apoi se baga la cuptor cateva minute.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mergem mai departe si aflam de la maestrul bucatar Cernaef si secretul chiftelelor din fasole care sunt atat de delicioase incat daca nu ai stii ca sunt de post ai jura ca sunt parjoale moldovenesti.

Vezi continuarea în materialul video.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si