Chiar si in acest weekend cantina spitalului a pregatit mancarea pentru botezul copilului unui amic al dr. Constantin Tarziu, directorul spitalului, scrie Gorj Domino.
"A inceput cu botezul nepoatei sale. Apoi cu pomenile pentru parinti.

Pomeni la inmormantare, de sase saptamani, un an si asa mai departe. Toate se intampla la localul unui amic al lui Tarziu, club Coton din Targu Carbunesti. E de notorietate tot ce se intampla aici. Localul se afla in coasta spitalului. Pregatesc mancarea la cantina unitatii si o dau apoi peste gard, la Coton. E un loc de rendez-vous, unde vin unii cu amantele, unde se pune de cate o afacere. E un loc unde se intampla multe. Acum au fost pregatiri pentru botezul copilului fratelui unei prietene a lui Tarziu. 

Cantina spitalului e, practic, bucataria personala a acestui individ. Nimeni nu face nimic, desi la Spitalul Carbunesti s-a instalat o caracatita, incepand de la angajari pana la reuniuni din astea, de familie.

Toate cadrele din spital tac de frica. Organele abilitate ar face lumina. Tarziu are sprijin politic. De fiecare data merge cu partidul de la putere. A fost la PNL, acum e la PSD. Tot spitalul este fieful lui. Daca institutiile de control ar descinde aici, ca sa spun asa, s-ar lua cu mainile de cap. Numai daca va uitati la ce chichinete a ridicat la spital. E revoltator, e o bataie de joc care se intampla sub ochii primarului orasului, dar si al vicelui care a fost actionar la Coton”, spun surse pentru Gorj Domino.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si