Manchester City, în formă maximă

Manchester City este într-o formă de zile mari și evident este favorita numărul 1 atunci în ofertele de pariuri Champions League. Trupa lui Pep Guardiola are o cotă de 1.33 pentru a se califica în ultimul act al competiției, în timp ce adversara din Madrid – Real – are o cotă de 3.60. Chiar și la trofeu cetățenii sunt mari favoriți, cu o cotă de 1.65.

Aceștia sunt urmați de Inter Milano (4.00), Real Madrid (5.00) și AC Milan (40.00). În manșa tur de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid și Manchester City au remizat cu scorul de 1-1.

Cetățenii au confirmat forma excelentă pe care o traversează, cu o victorie categorică bifată în weekend, 3-0 pe terenul celor de la Everton. Gundogan a fost „One man show”, reușind două goluri și o pasă decisivă – pentru Erling Haaland. Norvegianul este așteptat să iasă la rampă în returul programat pe 17 mai 2023, de la ora 22:00. Acesta nu a avut vreo șansă importantă pe Santiago Bernabeu, fiind ținut perfect de către Antonio Rudiger.

Real Madrid a câștigat și ea în weekend, 1-0 cu Getafe, grație reușitei lui Marco Asensio. Madrilenii nu vor să se predea prea ușor în competiția în care se simt cel mai bine, iar Benzema are și el o datorie față de suporteri.

Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Suporterii celor de la AC Milan încearcă să resusciteze echipa

AC Milan este în pragul unui colaps pe acest final de sezon. Pentru băieții lui Stefano Pioli se aplică celebra zicală ”From hero to zero” în acest moment. Milanezii pot pierde atât locul în finala UEFA Champions League, cât și calificarea în grupele ediției următoare. AC Milan a fost învinsă categoric de Inter în manșa tur a semifinalelor UCL, 0-2 pe San Siro.

A urmat un eșec identic în campionat, pe terenul Speziei. La finalul partidei suporterii nu au mai rezistat și i-au certat pe jucători.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De partea cealaltă, Inter a câștigat în weekend categoric, 4-2 cu Sassuolo. Meciul de pe Giuseppe Meazza este programat marți 16 mai 2023, de la ora 22:00. AC Milan pornește cu șansa a doua la calificare, având o cotă de 13.00. Pentru un succes în timpul regulamentar, oaspeții au primit o cotă de 3.90. Remiza este cotată cu 3.30, iar victoria gazdelor cu 2.14. 

Pentru AC Milan acesta este un meci de ”totul sau nimic”, iar Giroud & co. se văd nevoiți să atace din primul minut, pentru a reuși măcar să iasă cu demnitate din competiție.

Citește și: Manchester City și Inter Milano, calificare lejeră în semifinalele Champions League

Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Finală 100% italiană în Europa League?

AS Roma și Juventus au ocazia de a oferi un show 100% italian în ultimul act al Europa League.

Romanii par să aibă o misiune mai ușoară, după ce au câștigat manșa tur de pe Olimpico, scor 1-0. Pentru o calificare, casele de pariuri le acordă băieților lui Jose Mourinho o cotă de 1.55. Leverkusen are o cotă de 2.50 pentru a întoarce rezultatul.

De partea cealaltă, Juventus trebuie să reziste în infernul de pe Sanchez Pizjuan, acolo unde în acest sezon au cedat formații precum Villarreal, Manchester United, Fenerbahce sau PSV. 

Italienii au salvat manșa tur în ultimul minut de prelungiri, atunci când Gatti a reușit să marcheze. Se pare că Allegri va efectua mai multe schimbări în primul 11. Pe lângă marcatorul din tur – în garnitura de start sunt așteptați Chiesa și Paul Pogba. Pe bancă pot ocupa un loc Miretti, Kostic sau Angel Di Maria.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sevilla pornește cu prima șansă la calificare, având o cotă de 1.72. În schimb, o eventuală prezență a ”Bătrânei Doamne” în ultimul act de la Budapesta, este cotată cu 2.12. Victoria italienilor în 90 de minute a primit o cotă de 3.05, în timp ce cea a ibericilor o cotă de 2.55. Remiza – care înseamnă automat prelungiri- este cotată cu 3.30. 

Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Manchester City și Inter Milano pornesc cu prima șansă la calificarea în finala Champions League

Serie A poate trimite o reprezentantă și în finala Conference League. Pentru aecst lucru însă, Fiorentina trebuie să câștige în Elveția, după ce a pierdut în manșa tur de pe teren propriu – 1:2 în compania celor de la FC Basel.

Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment. 

Citește și: Real Madrid vs. Manchester City și AC Milan vs. Inter, marți și miercuri în semifinalele Champions League


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si