Pe 21 februarie 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de 3 ianuarie 2023, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent.

Citește și: Descoperire macabră pe un câmp din Bistrița: O femeie dată dispărută de două săptămâni a fost găsită moartă

Tânărul dispărut se numește MANEA TEO VALENTIN, este în vârstă de 26 de ani şi are următoarele semnalmente:

- înălţime: 1,72 m, greutate 75 kg, păr negru, ten măsliniu, ochi negri.
- la data dispariției purta geacă bej, blugi albaștri, ghete negre, fes negru.
Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ioan dispărut după ce a plecat la un magazin şi nu s-a mai întors acasă

Un băiat, în vârstă de 12 ani, din Sibiu este căutat de oamenii legii după ce s-a dus la magazin și nu a mai revenit acasă. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe copil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un băiat de 12 ani din municipiul Sibiu este căutat de polițiști după ce a plecat de acasă în urmă cu o zi, mergând spre un magazin, şi nu s-a mai întors.

Citește și: O femeie a fost identificată în albia râului Bistrița

„La data de 22 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:30, fiul său minor, Tudorache Niţă Ioan, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu spre

un magazin din cartier, fără a mai reveni”, a anunțat, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Cum arată minorul dispărut

Băiatul are 1.45 metri înălţime, o greutate de 44 de kilograme, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică, ten măsliniu. El are o pată de culoare maro pe piciorul stâng.

Citește și: Rebecca a fugit din casa surorii sale și nu s-a mai întors. Dispărută de 4 ani și fără a da vreun semn, părinții săi speră ca tânăra să fie în viață

În momentul plecării, el purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de sport, ghete de culoare gri şi căciulă de culoare gri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Persoanele care pot oferi informaţii despre copil sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Citește și: Cine este tânăra care susține că ar putea fi Madeleine McCann, fetița dispărută în anul 2007. Femeia a cerut un test ADN părinților: „Suferințe inutile”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si